Ιστορικό

Το 1970 ο Βασίλης Χειράκης ξεκινάει τα πρώτα του βήματα στο χώρο των ξύλινων κατασκευών πλάι στον πατέρα του Αναστάσιο, κατασκευαστή χειροποίητων ξύλινων επίπλων στα σπουδαιότερα έργα της εποχής.

Έχοντας αυτή την οπτική και με όραμα την εξέλιξη του αντικειμένου, σύμφωνα με το ρεύμα της εποχής και έπειτα από πολύ αγώνα καταφέρνει να ξεκινήσει το 1985 την ανέγερση του πρώτου τμήματος των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της εταιρίας.

Όντας ανήσυχο πνεύμα, σχεδιάζει και υλοποιεί σύγχρονες κατασκευές με καινοτόμα υλικά και μοντέρνα αισθητική. Σύντομα οι πελάτες τον εμπιστεύονται και καθημερινά εμφανίζονται όλο και περισσότεροι που αναζητούν την πλήρη διαμόρφωση του χώρου τους από τον ίδιο.

Αργότερα, ο όγκος των παραγγελιών είναι τόσο μεγάλος και αυξανόμενος που επιτάσσει την άμεση επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων με αναβάθμιση μηχανολογικού εξοπλισμού, πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού και για πρώτη φορά σύγχρονους χώρους βαφής.

Το 1995 το όνομά του είναι διαδεδομένο και άμεσα συνυφασμένο με την καινοτομική διάθεση, την υψηλή ποιότητα, την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και το σεβασμό στον πελάτη.

Τα επόμενα χρόνια, έχοντας μία ”δυνατή” κάθετη μονάδα, κατακτά νέες συνεργασίες και εξοπλίζει, με έπιπλα, σύγχρονους επαγγελματικούς χώρους. Ξενοδοχεία, τράπεζες, καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, όλα κατασκευασμένα με την υπογραφή…. Χειράκη.

Τη δεκαετία του 2000 εισέρχεται δυναμικά στην επιχείρηση η τρίτη γενιά. Η Σάντυ ολοκληρώνοντας τις σπουδές της πάνω στον ειδικό σχεδιασμό επίπλων και ο Τάσος στη διοίκηση επιχειρήσεων και στα οικονομικά. Στόχος της ομάδας είναι ο μοναδικός σχεδιασμός, η παραγωγή ειδικών κατασκευών για κάθε χώρο, με έξυπνες λύσεις και προτάσεις που χαρίζουν εντυπωσιακές δημιουργίες, πολύ άμεσα παραδοτέες, σε εξαιρετικά χαμηλό κοστολόγιο.

Σήμερα, στο ίδιο περιβάλλον, με τη χαρακτηριστική πρόσοψη που εμφανίζεται στο λογότυπο της εταιρίας, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, με υπερσύγχρονους φούρνους βαφής, με μονάδες αποθήκευσης, με άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, με απόλυτη αυτονομία και προσήλωση, η εταιρία Χειράκης εγγυάται την υλοποίηση για κάθε σας όνειρο και επιθυμία…

 

 

Μοναδικές κατασκευές στα δικά σας μέτρα!

..από ένα εξειδικευμένο επιτελείο που είναι πάντα στην διάθεση σας

EuropeBanner
Skip to content